fbpx

Termodinamika split

#wedeliverquality

Građevinski materijal

Knauf, Röfix, Rockwool, Weber, Samoborka

METALURGIJA

Armiračnica, Građevinsko željezo, Obojeni metali

HIDROIZOLACIJE

Cetco (Voltex, Ultraseal XP, Coreflex XP), Hyperdesmo, Bauder
slika presjeka kuće na kojoj se može izračunati Knauf kalkulator

KNAUF web kalkulator – jednostavno i brzo do ponude za KNAUF proizvode i kalkulacije utroška materijala za KNAUF sustave

Kupovina građevinskog materijala i renovacija doma vam stvara stres i nelagodu? Ne znate koje količine su vam potrebne i koliko ćete to morati platiti? Onda ste na pravom mjestu! KNAUF web kalkulator utroška materijala nudi mogućnost izrade specifikacije odnosno kalkulacije potrebne količine materijala po 1m2 prostora i proračunatu količinu istog prema kvadraturi prostora koja vam je potrebna.

Kada se odlučite na kupnju KNAUF materijala, kontaktirati možete naš odjel suhe gradnje u Termodinamici koji vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

Zahvaljujući EU fondovima i subvencijom unije, širimo naše poslovanje i ulažemo u kvalitetan razvoj Termodinamike.

Termo drive

Prijevoznička tvrtka

Termo guard

Osobna zaštitna sredstva (Lemaitre, Prevent safety, Hansaschutz, Semperit)

#wedeliverquality

Činiti dobra djela naša je najveća radost

Zadovoljstvo kupaca naš je primarni cilj. Zato kontinuirano radimo na poboljšanju i unapređenju poslovanja koje nastojimo prilagoditi vašim zahtjevima i potrebama. Naši kupci mogu biti sigurni da će uvijek dobiti ugovorenu kvalitetu i dogovorenom roku.

Knauf diamantna ploča

Postoje beskrajne mogućnosti za postizanje udobnosti i dizajna suvremenih prostora. Suha gradnja je s razlogom postala sinonim za brzu, sigurnu i kvalitetu gradnju koja probija uobičajene rokove adaptacije prostora

Rješenje za hidroizolaciju ravnih krovova. Ravni krovovi, osim što su estetski prihvatljivi i vrlo iskoristivi kao dodatna površina, ponekad su pravi izazov kada je riječ o hidroizolaciji. U nastavku vam donosimo koji se materijali koriste za hidroizolaciju krova te koje proizvode možete pronaći u asortimanu Termodinamike.

Zašto je važno nositi zaštitnu opremu na gradilištu?

Svi ćemo se složiti da je od iznimne važnosti voditi računa o sigurnosti zaposlenika dok obavljaju svoje poslovne aktivnosti. Sve odgovorne tvrtke ulažu maksimalni napor kako bi radna mjesta održale sigurnima,  a odgovorni poslodavci poduzimaju sve potrebne mjere kako bi spriječili ozljede na radu.

Koje univerzalne materijale koristiti na gradilištu?

RÖFIX je razvio inovativno rješenje i plasirao liniju proizvoda pod nazivom RENOFAMILY. Zbog svoga mineralnog sastava s visokim udjelom vapna, koji ima visok učinak paropropusnosti, RÖFIX RenoFamily proizvodi postižu jako dobra adhezijska svojstva te se bez problema ugrađuju.

Newsletter

Ukoliko želite biti u tijeku sa našom tvrtkom, poslovanjem, ponudama i novostima, predlažemo vam da se prijavite na naš newsletter u kojem ćemo redovito obavještavati o novostima naše tvrtke.

prijavite se na Termodinamika newsletter

O nama

Saznajte više o našem timu

Kontakt

Kontaktirajte nas

Lokacija

Posjetite nas na nekom od naših centara