fbpx

Pridruži se našem timu!

Aktualne ponude za radna mjesta

Za potrebe sektora hidroizolacija tražimo kandidata.

Za potrebe prodajnog centra u Splitu (DUJMOVAČA). U potrazi smo za skladištarima (m/ž).

Prodajni centar građevinskom materijala u Splitu širi svoju ponudu. U potrazi smo za prodavačem (m/ž) koji će između ostalog posluživati kupce i voditi brigu o prodajnom prostoru.

Kandidat će raditi na skladištu ali i organizirati rad ostalih skladištara. Kandidat će biti odgovoran za rad skladišta te niz različitih zadataka kao što su zaprimanje i obrada dolazne robe i materijala te otprema iste.

Kandidat će raditi na širenju i održavanju naše mreže klijenta. Biti će podrška našem prodajnom centru u Splitu u svim tehničkim i komercijalnim aktivnostima u suradnji s voditeljem sektora.

Kandidat će raditi na skladištu sukladno dogovoru s voditelje skladišta. Kandidat će biti odgovoran za niz različitih zadataka kao što su zaprimanje i obrada dolazne robe i materijala te otprema iste.

Kandidat će raditi na skladištu sukladno dogovoru s voditelje skladišta. Kandidat će biti odgovoran za niz različitih zadataka kao što su zaprimanje i obrada dolazne robe i materijala te otprema iste.

Kandidat će raditi na širenju i održavanju naše mreže klijenta. Biti će podrška našem prodajnom centru u Zagrebu u svim tehničkim i komercijalnim aktivnostima u suradnji s voditeljem prodajnog centra Zagreb.

Jedan od naših važnih sektora jest prodaja osobnih zaštitnih sredstava gdje zastupamo jedne od najvećih brendova. U potrazi smo za prodajnim predstavnikom (m/ž) koji će širiti i održavati našu mrežu klijenata

LOGO_PREVENT_SIVI
LOGO_HANSASHUTZ

Postanite dio našeg tima jer vam nudimo izazovno radno mjesto, primanja sukladno mjerljivim rezultatima vašeg rada i pozitivno radno okruženje. U prvih godinu dana imate na raspolaganju minimalno 14.000 kuna za vašu profesionalnu ili osobnu edukaciju.

Postanite dio našeg tima jer vam nudimo izazovno radno mjesto, primanja sukladno mjerljivim rezultatima vašeg rada i pozitivno radno okruženje. U prve dvije godine dana imate na raspolaganju minimalno 28.000 kuna za vašu profesionalnu ili osobnu edukaciju.

Termodinamika je tvrtka sa sjedištem u Splitu koja se bavi trgovinom građevinskog materijala u regiji. Na pet prodajnih lokacija (Zagreb, Dujmovača, Stinice, Mostine i Gornji Mihaljevec), u armiračnici i u uredima uprave zapošljavamo preko 80 djelatnika. Četiri komercijalna sektora unutar našeg poduzeća su hidroizolacije, građevinski materijal, metalurgija i osobna zaštitna sredstva. Od 2007. godine kada je tvrtka osnovana kontinuirano radimo na uspostavljanju i njegovanju partnerskih odnosa sa renominiranim svjetskim markama u industriji, a veliku važnost pridajemo velikim i malim poduzetnicima u našoj poslovnoj okolini.

Naši su zaposlenici stručnjaci u svojoj domeni rada, uvijek su spremni dijeliti svoje znanje, a posebno srčano primaju nove kolege. Pridruži se i ti našem timu koji se kontinuirano razvija, napreduje i radi u zdravoj poslovnoj okolini.

Ukoliko smatraš da ne ispunjavaš uvjete za aktualnu poziciju na kojoj želiš raditi, svakako nam možeš poslati svoj životopis i potaknuti nas da odaberemo baš tebe!

Učitaj svoj životopis