fbpx

Hidroizolacije

Ekskluzivni smo zastupnici na području Adriatic regije hidroizolacijskih proizvoda tvrtke Cetco. Lider su u segmentu aktivnih hidroizolacijskih sustava poznatog po kvaliteti, performansama i pouzdanosti (Voltex, Voltex CR, Voltex DS, Voltex DSCR i Voltex Ultra, Waterstop RX101, Ultraseal XP i Coreflex). Osim za Cetco, ekskluzivni smo zastupnici u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini za brend Hyperdesmo, proizvod tvrtke Alchimica.

Rješenja

Posjetite našu stranicu kako biste saznali sve proizvodima i rješenjima koje naš odjel hidroizolacija nudi.

CETCO® je tvrtka specijalizirana za hidroizolacije podzemnih dijelova objekata u graditeljstvu i dio je grupacije Minerals Technologies Inc., jedne od najvećih svjetskih kompanija. Koncesionar na gotovo 90% svjetskih nalazišta bentonita (Voltex®), s gotovo dvije milijarde dolara godišnjeg prihoda.

ALCHIMICA BUILDING CHEMICALS je najveći europski neovisni proizvođač poliuretanske tehnologije i među četiri globalna proizvođača tekućih poliuretanskih membrana za hidroizolaciju i zaštitu. Kao najpoznatije proizvode izdvajamo HYPERDESMO® poliuretanski sustav tekućih membrana. Svjetski priznati sustav za hidroizolaciju i zaštitu kako najmanjih balkona i terasa, tako i najkompleksnijih arhitektonskih tvorevina diljem svijeta (stadiona, zračnih luka…).

BAUDER je vodeći njemački proizvođač bitumenskih ljepenki, sintetskih membrana na bazi PVC-a i FPO-a, poliuretanske termoizolacije (PIR-a). Također KOMPLETNIH sustava zelenih krovova na tržištu koji obuhvaćaju sve slojeve od hidroizolacije i drenažnih slojeva, pa sve do svih ostalih elemenata koji čine zeleni krov. Sve proizvode tvrtke odlikuje poznata njemačka pouzdanost, kvaliteta i izdržljivost. Bilo da se radi o provjerenoj i tradicionalnoj tehnologiji bitumenskih ljepenki ili o suvremenijoj tehnologiji sintetskih membrana na bazi polivinil-klorida (PVC-P) odnosno fleksibilnog termoplastičnog poliolefina (FPO/TPO).