Sektor Hidroizolacije / Projekti

Tim smo inženjera građevine i ekonomista s dugogodišnjim iskustvom u radu s materijalima i proizvodima koje prodajemo. Odjel smo koji je specijaliziran za hidroizolacije. Ekskluzivni smo zastupnici na području Adriatic regije hidroizolacijskih proizvoda tvrtke Cetco, lidera u segmentu aktivnih hidroizolacijskih sustava poznatog po kvaliteti, performansama i pouzdanosti. Možemo vam pomoći oko svega vezano za temeljnu hidroizolaciju na bazi bentonita, kao što su Voltex, Voltex CR, Voltex DS, Voltex DSCR i Voltex Ultra, samobrtveće Waterstop RX101 te Ultraseal XP i Coreflex, inovativnu temeljnu hidroizolaciju na bazi polimera. Osim za Cetco, ekskluzivni smo zastupnici u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini za brend Hyperdesmo, proizvod tvrtke Alchimica. Alchimica je tvrtka sa 36 godina iskustva koja je sa svojih 6 tvornica u Europi najveći proizvođač tekućih hidroizolacijskih membrana na bazi poliuretana. Kontaktirajte nas i ako vam treba savjet ili proizvod tvrtke BAUDER, vodećeg proizvođača krovnih sustava u Europi.

Sektor Građevinski Materijali

Možete nas pronaći na dvjema lokacijama u Splitu, Dujmovača i Stinice te u Zagrebu. Iz prodajnog centra Dujmovaća distribuira se većina proizvoda iz našeg asortimana građevinskog materijala, a sa centra na Stinicama distribuiraju se proizvodi suhe gradnje. Prodajni centar u Zagrebu je naš najveći centar koji se prostire na 12.000 m2. Odlikuje ga veliki izbor materijala te kvalitetna i brza usluga. U kompletnoj paleti građevinskih proizvoda koje nudimo istaknuli bi fasadne sustave Röfix, Weber i Sika, a između proizvoda suhe gradnje brendove Knauf i Isover. Naš tim od 30 ljudi rado će vam pomoći pri odabiru građevinskih materijala za Vaše gradilište ili dom.

Sektor Metalurgija

Sektor metalurgije čini ukupno 29 djelatnika od čega 12 radi u našoj armiračnici koja se, zajedno sa skladištem građevinskog željeza, nalazi na Mostinama. Skladište crne i obojene metalurgije nalazi se na Stinicama i za njegovo funkcioniranje zaduženo je 8 skladištara. Nudimo širok asortiman metalnih proizvoda: čelične limove, cijevi, nosače, željezo, kovane profile i ukrase, pletiva, istegnute metale, industrijske ograde, sandwich panele te građevinsku limariju. Iznimno se ponosimo armiračnicom koja ima kapacitet preko 600 t mjesečno. Uz standardnu i obrađenu armaturu nudimo i uslugu ugradnje građevinskog željeza. Od ostalih usluga možemo Vam ponuditi, uslugu rezanja cijevi, profila i željeza izradu građevinske limarije na mjeru (Stinice) te uslugu vaganja na kolnoj vagi (Mostine). Svi naši dobavljači su renomirani proizvođači u segmentu svog poslovanja te posjedujemo sve potrebne dozvole i certifikate.

REZANJE
PROFILA I CIJEVI

ARMIRAČNICA

OBRADA
GRAĐEVINSKE LIMARIJE

Sektor Osobnih Zaštitnih Sredstava

Sektor osobnih zaštitnih sredstava posluje od 2013. godine i broji 30 zaposlenika. Nudimo proizvode za kompletnu zaštitu na radu: zaštitna odjeća, zaštita glave, zaštita dišnih puteva, kišni program i zaštita od pada s visine. Generalni smo zastupnik za francuski brend Lemaitre koji je od 1974. godine proizvodi zaštitnu radnu obuću. Zastupnici smo i za brandove Semperit, Prevent Safety I Hansaschutz. Pored ovih proizvođača, u našoj ponudi pronaći ćete i proizvode sljedećih brendova: Červa, Portwest, Cotton, UTT i Adler. Smješteni smo na sljedećim lokacijama: Gornji Mihaljevec – prodajni centar i skladište, Dujmovača – prodajni centar, Stinice – prodajni centar te Posušje – šivaonski program.
LOGO_PREVENT_SIVI
LOGO_HANSASHUTZ