fbpx

Dobra ideja postala je stvarnost

Teška i izazovna 2020. godina ostavila je trag na svakome od nas i potakla nas je na pomaganje i iskazivanje brige za one kojima je pomoć potrebna.
U blagdansko vrijeme željeli smo stvoriti okruženje ljubavi i dijeljena i pokazati najranjivijim članovima naše zajednice da su nam važni i da brinemo za njih.
Kako darivanje ne bi bilo puka formalnost, odlučili smo konkretnom akcijom humanitarnog karaktera zajedno s našim partnerima obnoviti sanitarni čvor dječjeg odjela splitske bolnice.

Projekt 2020/2021

Zajedno s našim partnerima koji na jasan, jednostavan i mjerljiv način žele pomoći zajednici koja nas okružuje, radeći ono čime se inače poslovno bave krenuli smo u obnovu sanitarnog čvora dječjeg odjela splitske bolnice.  Izašli smo na teren kako bismo utvrdili stanje u kojem se nalazio sanitarni čvor na dječjem odjelu. Kupaonica je bila u tako lošem stanju da malim pacijentima nije pružala zadovoljavajuće uvjete boravka.

Donirali smo sav potreban materijal i zajedno s partnerima prionuli adaptaciji. Za male bolesnike osigurali smo najkvalitetnije materijale. U želji da im pružimo dašak veselja i nježnosti  odlučili za žuto-plavu kombinaciju boja. 

Prije

Poslije

Prije

Poslije

Prije

Poslije

 

Ugodno nas je iznenadila predanost i entuzijazam kojim su svi sudionici ove akcije odradili svoj dio posla. Svi smo radili najbolje što znamo i mališanima donirali ovu novu, lijepo uređenu kupaonicu. Vjerujemo da smo im uz sada besprijekorne higijenske uvjete barem malo olakšali dane bolničkog liječenja.Sretni smo što smo udruženi u ovoj humanitarnoj priči pomogli najosjetljivije članove naše zajednice.

 

Projekt 2022

termodinamika pomaže

Termodinamika pomaže drugima

Ohrabreni uspjehom prošlih akcija, ove smo godine odlučili pomoći još jednom odjelu bolnice u Hrvatskoj. Željeli smo da se svi bolesnici koliko je to moguće osjećaju ugodno prilikom bolničkog liječenja, pa smo se iz tog razloga odlučili na uređenje odjela otorinolaringologije KBC Split.

ben-white-4K2lIP0zc_k-unsplash

Idemo dalje, radujemo se budućim akcijama

Ohrabreni uspjehom prošlih akcija ove godine ćemo krenuti još ambicioznije i zajedno s našim partnerima pokrenuti i realizirati akciju uređenja i opremanja jednog
odjela bolnice u Hrvatskoj.
Želimo aktivno i pozitivno utjecati na zajednicu u kojoj živimo i djelujemo.
Svojim aktivnostima podižemo svijest o važnosti ovakvog angažmana. Zato se radujemo budućim akcijama koje ćemo organizirati vođeni bezuvjetnom radošću pomaganja i poticanja solidarnosti.