fbpx

Imate li pitanje ili možda
problem?

ISO 9001 i ISO 14001
Primjenjujemo standarde kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti i posvećeni smo očuvanju okoliša
Nositelj smo AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti tvrtke Dun & Bradstreet za 2021. godinu kao dokaz da smo siguran, ugledan i poželjan partner.
Previous slide
Next slide

PRODAJNI CENTAR ZAGREB

Naš najnoviji prodajni centar  

U prodajnom centru Zagreb možete pronaći bogatu ponudu hidroizolacijskih sustava, materijala suhe gradnje, građevinskog željeza te sustava za završne radove u graditeljstvu. Novootvoreni centar prostire se na 12000 metara kvadratnih s ciljem da svojim kupcima ponudi što veći broj proizvoda te što lakši i jednostavniji transport istih. U sklopu prodajnog centra nalazi se trgovina za maloprodaju i veleprodaju. U njoj možete pronaći sve proizvode naših renomiranih proizvođača – od građevinskog materijala, materijala za suhu gradnju do proizvoda za hidroizolaciju, boja i lakova, opreme za zaštitu na radu i alatskog pribora. Prodajni centar u Zagrebu je naš najveći centar u kojem možete pronaći veliki izbor materijala, a odlikuje ga  kvalitetna i brza usluga. Naš tim od 10 ljudi rado će vam pomoći pri odabiru građevinskih materijala za Vaše gradilište ili dom.

Dan otvorenih vrata Zagreb

Pridružite nam se u Zagrebu 27.04.2022.! Dobro se zabavite i otkrijte pogodnosti koje smo vam pripremili. Povodom dana otvorenih vrata sudjelujte u različitim aktivnostima i ostvarite brojne popuste. Čekamo vas u našem prodajnom centru u Zagrebu!

metalurgija

Armiračnica, Građevinsko željezo, Obojeni Metali

Građevinski materijali

Knauf, Röfix, Rockwool, Weber, Samoborka

osobna zaštitna sredstva

Lemaitre, Prevent safety, Hansaschutz, Semperit

ISO 9001 i ISO 14001

Naš je cilj kupcima pružiti kvalitetnu uslugu. Kako bi poboljšali njihovo zadovoljstvo, kontinuirano radimo na poboljšanju i unapređivanju poslovnih procesa. Stoga uspješno provodimo projekt:
„Poboljšanje učinkovitosti poslovnih procesa i održivosti poslovanja primjenom normi ISO 9001 i ISO 14001“
Kroz implementaciju moderniziranih sustava upravljanja poslovnim procesima prilagođavamo svoje poslovanje relevantnim propisima, sigurnosti na radu i zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti

S ljudima koje volimo dijelimo osjećaj sreće i radosti

Društvena odgovornost utkana je u naše poslovanje. Pokrećemo i provodimo projekte u zajednici u kojoj živimo i radimo.
Posebno smo aktivni u području humanitarnih aktivnosti kojima pomažemo one kojima je pomoć potrebna
U prosincu prošle godine smo zajedno s našim partnerima obnovili sanitarni čvor dječjeg odjela splitske bolnice, a u ovoj godini pripremamo nove projekte.