fbpx

WEBER je vodeći svjetski proizvođač industrijskih žbuka. Od svog osnutka 1902. godine poduzeće se bavi proizvodnjom fasadnih žbuka na bazi gipsa i vapna. Godine 1996. poduzeće se pridružilo SAINT-GOBAIN grupaciji koja danas ima fokus na dizajniranju, proizvodnji i distribuciji rješenja s visokoučinkovitim i inovativnim proizvodima. WEBER SAINT-GOBAIN broji preko 10.000 zaposlenih u 62 zemlje i posjeduje gotovo 200 proizvodnih pogona. Lokalno znanje u kombinaciji s međunarodnom iskustvom poduzeću omogućuje da nudi rješenja prema najvišim standardima u svijetu izolacije, keramičkih pločica i prirodnog kamena, žbuke, podova, proizvoda za zidanje i fasada.

TERMODINAMIKA kontinuirano radi na izgradnji partnerskog odnosa s poduzećem od samog ulaska poduzeća na tržište Hrvatske 2013. godine. Kompletnu ponudu WEBER SAINT-GOBAIN proizvoda pronađite u našem prodajnom centru na Dujmovači te prodajnom centru u Zagrebu.

TERMODINAMIKA kontinuirano radi na izgradnji partnerskog odnosa s poduzećem WEBER SAINT-GOBAIN od samog ulaska poduzeća na tržište Hrvatske 2013. godine. Kompletnu ponudu WEBER SAINT-GOBAIN proizvoda pronađite u našem prodajnom centru na Dujmovači.

Fasadni sustavi

Termoizolacijski fasadni sustavi (ETICS) nude širok spektar mogućnosti za očuvanje energije i zaštitu okoliša, zajedno s našim partnerom WEBER-om možemo vam pomoći oko izbora i nabave odgovarajućeg fasadnog sustava. Kvalitetni fasadni sustav se u osnovi sastoji od fasadnog ljepila za lijepljenje izolacijske ploče, same izolacijske ploče, fasadnog ljepila za izradu armiranog sloja, armirne mrežice, osnovnog premaza i završnog sloja. Svi elementi fasadnog sustava WEBER su ujedno WEBER proizvodi što je osnovni temelj za postizanje kvalitete i nedvojbene funkcionalnosti. Ako obnavljate ili radite novu termo fasadu obratite nam se da vam pomognemo odabrati jedan od navedenih WEBER fasadnih sustava: WEBER.THERM FAMILY EPS GRAFITNI, WEBER.THERM PLUS ULTRA 020, WEBER.THERM FAMILY MW, WEBER.THERM MINUS 7, WEBER.THERM FAMILY EPS BIJELI, WEBER.THERM FAMILY GW ili WEBER.THERM CLIMA 030.

Komponente fasadnog sustava

Završne fasadne žbuke, završne mineralne žbuke, fasadne boje, ljepila za toplinsku izolaciju, osnovni premazi, dodaci za fasadni sustav i slični proizvodi komponente su fasadnog sustava koje možete pronaći u našem prodajnom centru Dujmovača. U nastavku izdvajamo neke proizvode iz ove grupe. WEBER TOPDRY je završni sloj za termo fasade trajnog fizikalnog djelovanja s hidrofilnim efektom koji najbolje sprječava razvoj algi i plijesni. Ekološki proizvod bez biocida WEBERMIN CLASSIC PLUS je završna mineralna dekorativna žbuka obogaćena polimerom što joj daje povećanu vodoodbojnost. Također ima pojačano prianjanje na podlogu i otpornost na pucanje, poboljšati će izolaciju vašeg zida te mu produžiti vijek trajanja. WEBERTON SILIKON je visokokvalitetna silikonska fasadna boja za zidove na bazi silikona s dodanim mikrovlaknima. Uz veliki izbor tonova WEBER tehnologija zaštite od algi i plijesni omogućava dugotrajnu zaštitu obojanih površina.

Mase za izravnavanje i unutarnje boje

Lijepi i ravni zidovi obojani bojama koje volite osigurat će vam prostor kojeg je lako održavati i u kojem je užitak živjeti. Ako trebate gletati zidove ili ih obojati, mi smo pravo mjesto za nabavu materijala i dobivanje vrijednog savjeta. Kvalitetni i dokazani proizvodi tvrtke WEBER kao što su mase za izravnavanje zidova, samonivelirajuće mase za izravnavanje podova, unutarnje boje te osnovni premazi za unutarnje boje su proizvodi koji će vam osigurati glatke površine u boji koju želite. Iz široke palete proizvoda izdvajamo samo neke od njih: WEBER.MUR POLIFIX T je gotova masa za fino izravnavanje unutarnjih zidova; WEBERMUR GLETOFIX je masa za izravnavanje unutarnjih površina izuzetne bijele boje koja osigurava bojenje zidova u manje slojeva; WEBER.NIV RAZILIT je glet masa za podove koja se odlikuje dokazanim svojstvima lake obradivosti i lakog nanošenja; WEBER.DEKO ELITE je izuzetno kvalitetna dekorativna boja za zidove na bazi akrilata, a mala količina boje pokriva veliku površinu te skraćuje vrijeme radova.

Ljepila za pločice i hidroizolacije

Kod postavljanja pločica važno je sagledati sve važne detalje i odabrati učinkovito i pouzdano ljepilo. WEBER ljepila za pločice za unutarnju i vanjsku primjenu nude uistinu mnoga rješenja, stoga nam se obratite za savjet ili dođite u naš prodajni centra Dujmovača. Tamo ćete osim informacija o ljepilima moći dobiti i informacije o visokokvalitetnim WEBER hidroizolacijama koje su osmišljene s ciljem uklanjanja rizika prodora vode i vlage u neželjene zone. Izdvajamo neke od proizvoda iz ove grupe: WEBERCOL FLASH TIXOGEL je sivo brzovezujuće ljepilo za pločice kremaste strukture i visokih performansi (prikladno za unutarnje i vanjske radove); WEBERCOL FLEX PLUS W je bijelo ljepilo za pločice iznimne fleksibilnosti i snage s produženim otvorenim vremenom rada, a pravi je izbor ako trebate ljepilo koje će se dobro snaći u renovaciji i postavljanju pločica na pločice; WEBERCOLOR PREMIUM je iznimno fleksibilna fugirna masa za pločice u boji kremaste i glatke strukture, a sadrži PURE CLEAN tehnologiju protiv mrlja koja će vam pomoći održavati površine između pločica čistim.