fbpx
ROCKWOOL Grupa je vodeća u svijetu za rješenja na bazi kamene vune. Kamena vuna je svestran materijal koji se temelji na jednom od prirodnih resursa – vulkanskoj stijeni. Stručnost ROCKWOOL grupacije osigurava proizvode koji prednjače na području održivosti i razvoja, bilo da se radi o potrošnji energije, zagađenju bukom, otpornosti na požar, nestašici vode ili poplavama. Ovi su proizvodi zastupljeni diljem svijeta. Grupu čini 45 proizvodnih pogona na tri kontinenta (Europa, Sjeverna Amerika i Azija) uz mrežu prodajnih ureda, distributera i prodajnih partnera. ROCKWOOL proizvodi su ugrađeni u različite vrste zgrada, od obiteljskih, komercijalnih i industrijskih, prestižnih i značajnih projekata poput Eiffelovog tornja, ili pak obnova bolnica, inovativnih modernih koncepata, do projekata koji su izgrađeni kako bi pružali sigurna utočišta i prkosili surovim uvjetima. TERMODINAMIKA je jedan od ključnih partnera ROCKWOOL Grupe na području Balkana. ROCKWOOL rješenja na bazi kamene vune možete pronaći u našem prodajnom centru Dujmovača, a naši zaposlenici dati će vam korisne savjete za njihovu primjenu.
TERMODINAMIKA je jedan od ključnih partnera ROCKWOOL Grupe na području Balkana. ROCKWOOL rješenja na bazi kamene vune možete pronaći u našem prodajnom centru Dujmovača, a naši zaposlenici dati će vam korisne savjete za njihovu primjenu.

Fasade

Obnavljate li svoju fasadu ili gradite svoj novi dom, naš partner ROCKWOOL ima za vas dokazana i kvalitetna rješenja. Bilo da je posrijedi kontakt fasada i ventilirajuća fasada, prodajni centar Dujmovača vam može isporučiti sav potreban materijal i pomoći savjetom. ROCKWOOL nudi niz rješenja za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju fasada. FRONTROCK EXTRA, FRONTROCK MAX PLUS, FRONTROCK PRO, FRONTROCK RP-TP i FRONTROCK S su idealni proizvodi za vašu kontakt fasadu. Ukoliko je vaš odabir ventilirajuća fasada tada su proizvodi FIXROCK 33VF, FIXROCK 35 VF, AIRROCK XD FB1 i VENTIRORCK DUO nedvojbeno pravi izbor za vas.

Krovovi

Izolacija krova zgrade jedan je od najboljih načina da se poboljšaju toplinska, zvučna i požarna svojstva objekta. Ulaganje u kvalitetnu izolaciju krova je mudra odluka jer dovodi do uštede energije smanjenjem gubitka topline kroz krov. Naš tim će vam ponuditi kvalitetna ROCKWOOL rješenja. Za kose krovove trebate odabrati izolaciju u ovisnosti o strani izolacije (vanjska ili unutarnja strana krova), a nudimo prikladno rješenje i ukoliko trebate izolirati pod u potkrovlju. DUROCK AUSTIRA 038 i MONOROCK ENERGY PLUS su prava rješenja za izolaciju kosih krovova s vanjske strane. Kod ravnog krova odlično rješenje su spomenute izolacije DUROCK AUSTIRA 038 i MONOROCK ENERGY PLUS te HARDROCK 1000, ROOFROCK 50 PLUS, HARDROCK ENERGY PLUS i DACHROCK.

Zidovi

U našoj ponudi pronaći ćete sve što vam treba kako bi kvalitetno izolirali zidove. Osim same toplinske izolacije ROCKWOOL rješenja osigurati će visoko kvalitetnu protupožarnu i zvučnu izolaciju. Glavna karakteristika ROCKWOOL ploča od kamene vune je odlična apsorpcija zvuka. Izolacija u zidovima pomaže spriječiti prodor zvuka iz jedne prostorije u drugu, na taj način povećavajući ugodu i štiteći privatnost prostora u kojem boravite. Ukoliko je jedini način da izolirate zidove izolacija s unutarnje strane, tada vam preporučamo sljedeće proizvode: ACOUSTIC, ACOUSTIC EXTRA, AIRROCK ND i MULTIROCK. Za izolaciju pregradnih zidova, osim prije spomenutih proizvoda, preporučujemo AIRROCK 33 ALU i AIRROCK 35 ALU.

Podovi i stropovi

Smanjenje buke, sprečavanje neželjenog gubitka topline između katova i održavanje ugodne atmosfere u vašem domu važni su argumenti za izolaciju podova i stropova vašeg postojećeg ili novog doma. Budući da je izrađena na bazi kamene vune, ROCKWOOL izolacija je također negoriva, što znači da će spriječiti širenje požara. Prodajni centar Dujmovača je pravo mjesto za nabavu potrebnog materijala i dobivanje korisnog savjeta. Od materijala za podove preporučujemo STEPROCK C, FLOORROCK HP, FLOORROCK SE, FLOORROCK TE. Kod stropova kvalitetan odabir za vas je ACOUSTIC, ACOUSTIC EXTRA, AIRROCK ND, MULTIROCK, CEILINGROCK PLUS i STROPROCK G.

HVAC i zaštita od požara

Učinkovita i kvalitetna izolacija komponenti HVAC sustava te protupožarna zaštita općenito teško je zamisliva bez kamene vune. Nudimo ROCKWOOL rješenja za izolaciju sustava grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC). Izolirati kanale i cijevi je potrebno jer oni prenose toplinu, ali i buku i dim, pa time i požar. Primjena ROCKWOOL HVAC izolacije neće samo pomoći u poboljšanju energetske učinkovitosti i zvučnih performansi vaše zgrade, već će bitno poboljšati sigurnost u slučaju požara. LAROCK 32 i LAROCK 34 proizvodi su za sisteme HVAC-a koji će ispuniti sva očekivanja koja se od ovakve izolacije traže. Jedna od strategija povećanja razine sigurnosti zgrade u slučaju požara je protupožarna zaštita građevinskih elemenata. Stoga za vrhunsku protupožarnu zaštitu vašeg doma ili uredskog prostora nudimo CONLIT 150P (bez aluminijske folije) i CONLIT 150U, ploče kaširane ojačanom aluminijskom folijom.