fbpx
#wedeliverquality

O NAMA

Sektor Hidroizolacije / Projekti

Odjel smo koji je specijaliziran za hidroizolacije

Tim smo inženjera građevine i ekonomista s dugogodišnjim iskustvom u radu s materijalima i proizvodima koje prodajemo. Odjel smo koji je specijaliziran za hidroizolacije. Ekskluzivni smo zastupnici na području Adriatic regije hidroizolacijskih proizvoda tvrtke Cetco, lidera u segmentu aktivnih hidroizolacijskih sustava poznatog po kvaliteti, performansama i pouzdanosti. Možemo vam pomoći oko svega vezano za temeljnu hidroizolaciju na bazi bentonita, kao što su Voltex, Voltex CR, Voltex DS, Voltex DSCR i Voltex Ultra, samobrtveće Waterstop RX101 te Ultraseal XP i Coreflex, inovativnu temeljnu hidroizolaciju na bazi polimera. Osim za Cetco, ekskluzivni smo zastupnici u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini za brend Hyperdesmo, proizvod tvrtke Alchimica. Alchimica je tvrtka sa 36 godina iskustva koja je sa svojih 6 tvornica u Europi najveći proizvođač tekućih hidroizolacijskih membrana na bazi poliuretana. Kontaktirajte nas i ako vam treba savjet ili proizvod tvrtke BAUDER, vodećeg proizvođača krovnih sustava u Europi.

LOGO_BADUER
Termodinamika hidroizolacije
LOGO_CETCO_SIVI

Sektor Građevinski Materijali

Možete nas pronaći na dvjema lokacijama u Splitu, 
Dujmovača i Stinice te u Zagrebu.

Možete nas pronaći na dvjema lokacijama u Splitu, Dujmovača i Stinice te u Zagrebu. Iz prodajnog centra Dujmovaća distribuira se većina proizvoda iz našeg asortimana građevinskog materijala, a sa centra na Stinicama distribuiraju se proizvodi suhe gradnje. Prodajni centar u Zagrebu je naš najveći centar koji se prostire na 12.000 m2. Odlikuje ga veliki izbor materijala te kvalitetna i brza usluga. U kompletnoj paleti građevinskih proizvoda koje nudimo istaknuli bi fasadne sustave Röfix, Weber i Sika, a između proizvoda suhe gradnje brendove Knauf i Isover. Naš tim od 30 ljudi rado će vam pomoći pri odabiru građevinskih materijala za Vaše gradilište ili dom.

Sektor Metalurgija

Svi naši dobavljači su renomirani proizvođači u segmentu svog
poslovanja te posjedujemo sve potrebne dozvole i certifikate.

Sektor metalurgije čini ukupno 29 djelatnika od čega 12 radi u našoj armiračnici koja se, zajedno sa skladištem građevinskog željeza, nalazi na Mostinama. Skladište crne i obojene metalurgije nalazi se na Stinicama i za njegovo funkcioniranje zaduženo je 8 skladištara. Nudimo širok asortiman metalnih proizvoda: čelične limove, cijevi, nosače, željezo, kovane profile i ukrase, pletiva, istegnute metale, industrijske ograde, sandwich panele te građevinsku limariju. Iznimno se ponosimo armiračnicom koja ima kapacitet preko 600 t mjesečno. Uz standardnu i obrađenu armaturu nudimo i uslugu ugradnje građevinskog željeza. Od ostalih usluga možemo Vam ponuditi, uslugu rezanja cijevi, profila i željeza izradu građevinske limarije na mjeru (Stinice) te uslugu vaganja na kolnoj vagi (Mostine). Svi naši dobavljači su renomirani proizvođači u segmentu svog poslovanja te posjedujemo sve potrebne dozvole i certifikate.

REZANJE
PROFILA I CIJEVI

ARMIRAČNICA

OBRADA
GRAĐEVINSKE LIMARIJE

Osobna zaštitna sredstva Termo guard

Sektor osobnih zaštitnih u suradnji s tvrtkom Termo guard
sredstava posluje od 2013. godine i broji 30 zaposlenika.

Sektor osobnih zaštitnih u suradnji s tvrtkom Termo guard sredstava posluje od 2013. godine i broji 30 zaposlenika. Nudimo proizvode za kompletnu zaštitu na radu: zaštitna odjeća, zaštita glave, zaštita dišnih puteva, kišni program i zaštita od pada s visine. Generalni smo zastupnik za francuski brend Lemaitre koji je od 1974. godine proizvodi zaštitnu radnu obuću. Zastupnici smo i za brandove Semperit, Prevent Safety I Hansaschutz. Pored ovih proizvođača, u našoj ponudi pronaći ćete i proizvode sljedećih brendova: Červa, Portwest, Cotton, UTT i Malfini. Smješteni smo na sljedećim lokacijama: Gornji Mihaljevec – prodajni centar i skladište, Dujmovača – prodajni centar, Stinice – prodajni centar te Posušje – šivaonski program.

LOGO_PREVENT_SIVI
LOGO_HANSASHUTZ

Politika kvalitete i okoliša

Obećanje koje dajemo našim kupcima je jednostavno

Obećanje koje dajemo našim kupcima je jednostavno – naši će kupci dobiti ugovorenu kvalitetu, unutar ugovorenog roka. Kako bismo ovo obećanje mogli ispunjavati kontinuirano te kako bi kvaliteta koju dajemo našim kupcima bila stabilna i održiva, uspostavili smo sustav upravljanja procesima, kvalitetom i okolišem. Sustav smo izgradili na temelju jasne usmjerenosti na postizanje naših ciljeva, procesnog pristupa, pristupa utemeljenog na rizicima i pristupa neprekidnog poboljšavanja, u skladu s najboljim upravljačkim praksama, međunarodnim normama i zakonskim propisima.

Kako bismo mogli strukturirano djelovati, redovito postavljamo mjerljive ciljeve koji trebaju doprinositi neprekidnom poboljšavanju zadovoljstva naših kupaca i učinkovitosti naših procesa te smanjenju negativnog utjecaja kojeg naše poslovne aktivnosti mogu imati na okoliš. Ovi ciljevi usmjeravaju naše djelovanje te nam omogućavaju sustavno praćenje i mjerenje našeg napretka, kao i pravovremenu korekciju postupanja kada je ona potrebna.

Kako bismo bili čim učinkovitiji, a time i konkurentniji na tržištu, bitno je da smo dobro organizirani te da svaki zaposlenik zna koja je njegova uloga u organizaciji i na koji način on stvara kvalitetu za naše kupce. Iz tog smo razloga prepoznali i razumljivo dokumentirali naše poslovne procese. Poslovne procese pratimo, mjerimo, nadziremo i vrednujemo kako bismo se mogli pouzdati u njihovu provedbu i kako bismo bili sigurni da oni daju željene rezultate.

Pored mehanizama za žurno ispravljanje pogrešaka koje smo ugradili u naše procese, bitno je da djelujemo preventivno, prepoznavanjem rizika za učinkovitost postizanja naših ciljeva i provedbe naših procesa, kao i rizika za okoliš, prije nego se oni ostvare, i primjenom mjera za ublažavanje rizika.

Posebnu pozornost pridajemo smanjenju negativnog utjecaja kojeg naše poslovne aktivnosti mogu imati na okoliš. Želimo stvoriti zajedničku platformu, što bez prirode nije moguće. Ovu osviještenost prepoznajemo kod naših kupaca i kod naših dobavljača te, na ovaj način, i mi dajemo svoj doprinos pitanjima okolišne održivosti.

Promjena je jedina konstanta u poslovnom okruženju. Kako bismo u tim uvjetima mogli kontinuirano isporučivati kvalitetu našim kupcima, moramo neprestano analizirati i poboljšavati naše poslovne procese i prilagođavati ih novim zahtjevima naših kupaca i promjenama u našem okruženju.

Usklađenost s najboljim praksama, međunarodnim normama i zakonskim propisima. Svoj smo sustav upravljanja uspostavili u skladu sa zakonskim propisima te shodno zahtjevima međunarodno priznatih normi ISO 9001 i ISO 14001, koje predstavljaju skup najboljih svjetskih praksi upravljanja kvalitetom i okolišem. One nam pomažu da naše procese provodimo djelotvorno i učinkovito, u skladu sa svjetskim upravljačkim trendovima, te da, na taj način, postanemo kompatibilniji i konkurentniji.

EU fondovi

Sektor osobnih zaštitnih u suradnji s tvrtkom Termo guard
sredstava posluje od 2013. godine i broji 30 zaposlenika.

Naš je cilj kupcima pružiti kvalitetnu uslugu. Kako bi poboljšali njihovo zadovoljstvo, kontinuirano radimo na poboljšanju i unapređivanju poslovnih procesa. Stoga uspješno provodimo projekt:
„Poboljšanje učinkovitosti poslovnih procesa i održivosti poslovanja primjenom normi ISO 9001 i ISO 14001“
Kroz implementaciju moderniziranih sustava upravljanja poslovnim procesima  prilagođavamo svoje poslovanje relevantnim propisima, sigurnosti na radu i zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti.