fbpx

Termodinamika pomaže drugima

Ohrabreni uspjehom prošlih akcija, ove smo godine odlučili pomoći još jednom odjelu bolnice u Hrvatskoj. Željeli smo da se svi bolesnici koliko je to moguće osjećaju ugodno prilikom bolničkog liječenja, pa smo se iz tog razloga odlučili na uređenje odjela otorinolaringologije KBC Split. Kao firma koja je nastala u gradu Splitu, smatrali smo da trebamo doprinijeti i pomoći našoj zajednici. Uz pomoć naših partnera proveli smo različite građevinske radove s materijalom iz našeg asortimana.

Kako bismo svim bolesnicima uljepšali njihov boravak, uz pomoć naših partnera proveli smo sljedeće radove:

  • Skidanje i rušenje postojećih instalacija
  • Postava novih instalacija
  • Postava sanitarija
  • Provođenje i postava hidroizolacije
  • Provođenje vodovodnih i kanalizacijskih cijevi
  • Ugradnja gabarita
  • Ugradnja tuš kanalice
  • Bojanje zidova
  • Poravnanje zidova i podova

Ugradnja keramičkih pločica

Sanitarni je čvor bio u izrazito lošem stanju te je bilo potrebno provesti različite građevinske radove, no uz dobru volju i pomoć naših partnera uspjeli smo realizirati našu ideju.

Uz navedene radove, sudjelovali smo i u donaciji posebnog uređaja koji je namijenjen za utvrđivanje ravnotežnog stanja i balansa kod bolesnika te će uvelike pomoći svim zdravstvenim djelatnicima.

Na fotografijama možete vidjeti stanje prije i poslije građevinskih radova.

Uz navedene radove, sudjelovali smo i u donaciji posebnog uređaja koji je namijenjen za utvrđivanje ravnotežnog stanja i balansa kod pacijenata te će uvelike pomoći svim zdravstvenim djelatnicima. Riječ je o višenamjenskom modularnom uređaju koji omogućuje  brzo i pouzdano razlikovanje perifernih i centralnih vrtoglavica. Osobita vrijednost uređaja je u dijagnostici akutnih vrtoglavica  gdje je precizniji od najsofisticiranijih slikovnih pretraga kao sto je CT i MR, a uz to štedi vrijeme i resurse zdravstvenog sustava. Uređaj je prvi izbor u dijagnostici smetnje ravnoteže u djece i mladeži.

Svim našim partnerima želimo reći veliko HVALA što nas svake godine podržavaju u svim akcijama i skupa s nama stvaraju ljepšu i bolju zajednicu.

Uskoro krećemo s još jednom akcijom uz pomoć naših partnera te vjerujemo da će biti jednako uspješna kao i sve prijašnje.

Još jednom smo dokazali da je „DOBRA IDEJA POSTALA STVARNOST“

Vaša Termodinamika