fbpx
TERMODINAMIKA DANI OTVORENIH VRATA, 10. i 11. svibnja

Profesionalac ste ili entuzijast/hobist po pitanju građevinskih radova, noviteta u građevinskim materijalima ili samo želite naučiti i izvježbati novu majstorsku vještinu? Prijavite se na Dane otvorenih vrata Termodinamike Zagreb, powered by Knauf.

Pripremite se na dva uzbudljiva dana pun interaktivnih radionica, praktičnih demonstracija i mrežnih prilika koje će nadahnuti vaš sljedeći građevinski poduhvat, a u subotu, 11. svibnja povedite i svoje najmlađe koji će imati priliku uživati u radionicama i programu prilagođenom njima.

Ostvarite ekskluzivan popust -20% na cjelokupan maloprodajni asortiman Termodinamike koji uključuje sav građevinski materijal, hidroizolacijska sredstva, metalurgiju, boje i lakove, alate, zaštitna osobna sredstva i drugo.

Sudjelujte u velikoj tomboli ta dva dana ili osvojite vrijednu nagradu – jedan od 5 vaučera Termodinamike u vrijednosti od 100 Eura

RASPORED I PROGRAM: PETAK, 10.svibnja

petak, 07:15 – 08:45 – RÖFIX

RÖFIX je izvorno obiteljska tvrtka osnovana davne 1888. godine, a razvila se od proizvođača vapna do stručnjaka za gotove mortove. Danas je RÖFIX jedan od sinonima za građevinske sisteme. Građevinske proizvode ovog poduzeća možete pronaći i na našem skladištima, sa svih 12 kategorija proizvoda koje RÖFIX proizvodi: mortovi za zidanje, Creteo® beton / niskogradnja, Creteo® Gala, podložne žbuke, završne žbuke, proizvodi za saniranje i renoviranje. Također toplinsko-izolacijski sustavi, građevinske boje i premazi, estrisi / podni sistemi te sistemi za postavljanje keramike.

Naziv radionice: PROTUPOTRESNA OBNOVA, RENOVIRANJE I SANIRANJE

Opis: Asortiman proizvoda, sisteme, ugradnje i način primjene

09:00 – 09:45 – JUB

JUB slovi za najstarijeg proizvođača zidnih boja u Sloveniji i cijeloj regiji. Odlikuje ih moderna i automatizirana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osviještenost i usmjerenost proizvodnje prema svim potrebnim certifikatima, moderna energetska uređenost, najmoderniji vlastiti razvoj proizvoda i informacijske tehnologije.

Naziv radionice: JUB dekorativne tehnike; JUB Strojno nanošenje JUB materijala za interijer (JUPOL, Jubolin glert mase) – JUB sustavna rješenja u interijeru

petak, 10:00 – 11:00 – SAMOBORKA

Samoborka d.d., kroz više od 118 godina postojanja, osnovana 1906.g., razvila se kao vodeći proizvođač
građevinskih materijala u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda,
kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju od kojih mnogi nose oznake Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta.
Bogato dugogodišnje iskustvo primjene u obnovi objekata, znanje Samoborkinih stručnjaka i tehnološka
rješenja za sanacijski sustav tvore visokokvalitetne proizvode koji su glavni preduvjet za uspješno izvedenu
sanaciju i konstrukcijska ojačanja u protupotresnoj obnovi. Samoborka predstavlja prvi hrvatski FRCM sustav, razvijen kao
tehnološko rješenje za popravak i ojačanja zidanih konstrukcija, uključujući i one pod konzervatorskom zaštitom.
Osim navedenih proizvoda,u ponudi možete pronaći premaze i završne dekorativne boje.
Nude još i proizvode za uređenje i opremanje okoliša, kanalizacijski i vodovodni program te kamene agregate.

Naziv radionice: Sanacije i ojačanja u protupotresnoj obnovi FRCM

Sudionici radionice moći će osvojiti Samoborkin super poklon paket.

petak, 11:30 – 12:00 – ROCKWOOL

ROCKWOOL Grupa je vodeća u svijetu za rješenja na bazi kamene vune. ROCKWOOL Adriatic d.o.o. sa sjedištem i tvornicom u Istri te prodajnim uredom u Zagrebu bavi se proizvodnjom i distribucijom kamene vune; protupožarne, toplinske i zvučne izolacije za primjenu u zgradama i industriji.
Proizvedena u Hrvatskoj, naša rješenja pridonose održivoj gradnji, povećanju energetske učinkovitosti i unaprjeđenju zaštite od požara. Prodajnom mrežom pokrivamo tržišta Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije. Glavno područje poslovanja tvrtke ROCKWOOL Adriatic je protupožarna, toplinska i zvučna izolacija za zgrade i industrijske pogone, koja se može podijeliti na nekoliko segmenata: kontaktne i ventilirane fasade, ravni krovovi, kosi krovovi i potkrovlja, podovi, stropovi i pregradni zidovi, akustični sustavi, industrijske i tehničke izolacije, zaštita konstrukcije zgrade od požara

Naziv radionice:

1. Što sve trebate znati prije postavljanja solarnih panela na ravni krov (za profesionalce)

Uz obaveznu prijavu putem obrasca, sudionici predavanja i radionice dobiti će prigodne poklone.

Petak 12:30 – 14:00 KNAUF

KNAUF je vodeći proizvođač građevinskog materijala i građevinskih sustava u Europi i svijetu.
Ime KNAUF u mnogim zemljama i danas predstavlja sinonim za proizvode od gipsa.
Poduzeća TERMODINAMIKA i KNAUF godinama grade snažan partnerski odnos, zbog čega je TERMODINAMIKA u poziciji ponuditi svojim kupcima dobre uvjete kupnje, bilo da se radi o trgovcima, izvođačima ili maloprodajnim kupcima. U ponudi imamo velik izbor gips ploča i profila za suhu gradnju, ljepila i ostalih KNAUF proizvoda. Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na radionice s našim KNAUF ekspertima.

Naziv radionice:
1. Suha gradnja
2. Bauprodukte
3. FireWin
4. Praktične prezentacije

Opis: Saznajte više o karakteristikama proizvoda, njihovoj primjeni. Jedinstvena prilika da saznate više o KNAUF žbukama koje se proizvode u Krapini.

14:00 – 15:00 PAUZA. Organiziran besplatan ručak za predavače i posjetitelje te prilika za networking.

15:00 – 16:00 – SAINT-GOBAIN- WEBER, ISOVER

WEBER SAINT-GOBAIN je vodeći svjetski proizvođač industrijskih žbuka zahvaljujući svom iskustvu od skoro 120 godina proizvodnje. Njihovi termoizolacijski fasadni sustavi nude širok spektar mogućnosti za očuvanje energije i zaštitu okoliša. Osim samih fasada u ponudi su i sve komponente fasadnih sustava, sve za zidove, od gletanja do masa za izravnavanje zidova, samonivelirajuće mase za izravnavanje podova, unutarnjih boja i osnovnih premaza za unutarnje boje. Također u ponudi imaju i ljepila za pločice te hidroizolacije za unutarnju i vanjsku primjenu.

Naziv radionice: WEBER FASADNI SUSTAVI, LJEPILA ZA KERAMIKU I FUGIRNE MASE TE HIDROIZOLACIJA

Opis: 1. Novi završni slojevi Deco sil + Akril + glitter (šljokice) + tamne fasade + Isover kamena vuna
2. Sekundarna hidroizolacija ispod klupica na ravnim objektima D-flex + 828
3. Tixogel – nova tehnologija ljepila za velike formate
4. 828 hidroizolacijske trake + unutarnji i vanjski kutevi + D-protect 1 K disperzijska hidroizloacija
5. Smart protect – ljepilo + hidroizolacija 2 u 1 proizvod

U sklopu radionice, svi prijavljeni dobit će poklon pakete( gleter + majica + materijali/katalog).

16:30 – 17:30 – WIENERBERGER

Wienerberger je vodeći proizvođač opeke, crijepa, fasadne opeke i betonskih proizvoda za uređenje okoliša. Jedan je od najstarijih proizvođača građevinskog materijala u Europi s tradicijom dugom više od 150 godina. Zidni sustavi Porotherm izrađeni od glinene opeke trajno su moderno i energetski efikasno rješenje. Tondach glineni crijep prirodni je proizvod dostupan u širokoj paleti boja i oblika, a Terca klinker fasadni sustavi štite od svih vremenskih utjecaja i pružaju izvanredne mogućnosti oblikovanja fasada.

Naziv radionice: Zidanje s Porotherm Profi opekom i ljepljenje Leadax Roov krovne membrane

Opis: Kako se zida s Porotherm Profi opekom, kako se koristi Dryfix ljepilo, što je Wienerberger Leadax Roov krovna folija, koji su benefiti i kako se ona postavlja Zidanje s Porotherm Profi opekom te kako se rukovati s Wienerberger Leadax Roov krovnom folijom,

Svi sudionici imat će priliku za osvajanje poklona predavača.

SUBOTA, 11.5. od 10:00 – 13:00 FAMILY DAY

MAXIMA

Tvrtka Maxima je obiteljska firma osnovana 1990. godine kao trgovina bojama. Uvidjevši da na tržištu nema dovoljne ponude kvalitetnih unutarnjih boja, obitelj donosi odluku da započne proizvodnju istih. Taj razvojni put počinje proizvodom Maxipol, koji je ovu tvrtku učinio prepoznatljivom. Počeci su bili vrlo skromni. Dnevni kapacitet iznosio je 5 tona. Danas, tvrtka Maxima ima kapacitet od 1000 tona gotovih proizvoda na dan s portfoliom proizvoda kojima nudi rješenja za sve završne radove u građevinarstvu.

Naziv radionice: Maxidecor dekorativne tehnike

Opis: Prezentacija na kojoj će se pružiti mogućnost posijetiteljima da nauče i sami probaju nanijeti dekorativne tehnike na gips kartonsku ploču.

Subota, 11.5. od 10:00 – 13:00 ANTINA GARAŽA I ROCKWOOL

Naziv radionice: DIY AUDIO APSORBERE ZA ZVUČNU IZOLACIJU I DO ČETIRI PUTA JEFTINIJE NEGO U SERIJSKOJ PROIZVODNJI

Opis: Ukoliko ste ljubitelj glazbe, bavite se podcastom, audio producent ste ili jednostavno želite unaprijediti akustičku kvalitetu vašeg prostora, pridružite nam se na radionici “Audio Absorber za studija”. Otkrijte kako možete koristiti inovativna ROCKWOOL rješenja za izolaciju zvuka i stvaranje idealnog okruženja za snimanje i produkciju.

Tijekom ove interaktivne radionice, Ante Cash i ROCKWOOL, demonstrirat će kako se ROCKWOOL kamena vuna može primijeniti u praktične svrhe za optimalnu zvučnu izolaciju. Sudionici će naučiti o prednostima upotrebe ROCKWOOL materijala za smanjenje odjeka i buke, čime se osigurava čistoća zvuka koja je ključna za bilo koje okruženje, posebice studijsko. 

Sudionici dobivaju opremu na poklon – majicu, šiltericu i rukavice.

FAMILY DAY: DJEČJI PROGRAM UZ EDUCIRANE ANIMATORE

Eko sadnja biljki
Mala likovna kolonija
Facepainting
Fotografiranje s maskotom