fbpx
Vodič za kupnju boja u Termodinamici

Koju boju zidova odabrati? Hoće li se boja zida uklopiti u ostatak prostora? Koje su boje kvalitetne te možemo li sami obojati zidove ili trebamo nekoga angažirati? Na sva ova pitanja često tražimo odgovor prilikom uređenja interijera ili u trenutku kada želimo osvježiti svoj dom. U Termodinamici nudimo različite vrste boja i različite proizvođače. U današnjem blogu donosimo vam vodič svih naših proizvođača boja i njihovih proizvoda. Ako ste u potrazi za savršenom bojom, inspirirajte se našim vodičem u nastavku.

Proizvođači boja koje možete kupiti u Termodinamici

JUB

JUB je jedan od najstarijih i najpoznatijih proizvođača zidnih boja. Najprodavanija i najpoznatija boja je JUPOL Classic, bijela zidna boja izrađena na osnovi vodene disprezije polimernih veziva. JUPOL Gold je visokokvalitetna unutarnja boja koja se koristi za dekorativnu zaštitu jače opterećenih unutarnjih zidova i stropova, gdje se zahtjeva i estetski izgled obojene površine. Proizvodi koje je također važno spomenuti su JUPOL Trend, JUPOL Citro, JUPOL Junior i JUPOL Brilliant. Sve boje ekološki su prihvatljive, ne sadrže štetne tvari, jednostavne su za nanošenje i omogućuju visoku pokrivnost. Termodinamika u svom asortimanu nudi veliki dio JUB asortimana, a naše educirano osoblje može vam pomoći kod kupnje navedenih proizvoda.

CAPAROL

Prepoznatljiv i svima dobro poznat, CAPAROL je profesionalni proizvođač za boje, lakove, lazure, dekorativne tehnike, industrijske premaze i fasadne sustave. U svom asortimanu boja, CAPAROL se može pohvaliti sa više linija proizvoda ovisno o namjeni i vrsti.

  • PremiumColor – omogućuje jači intezitet boje
  • PremiumClean – boja koju je lako ukloniti vodom i spužvom, idelana za javne objekte, ordinacije, poliklinike, škole itd…
  • CapaSilan – boja koja stvara umirujući, samoodrživi izgled površine, osobito u zahtjevnim uvjetima osvjetljenja
  • Sylitol Bio-Innenfarbe – osigurava prirodnu zaštitu od nastanka plijesni
  • Indeko-Plus – boja koja ne sadrži otapala, omekšivače niti konzervanse

U našim prodajnim centrima, pronađite unutarnje boje brenda CAPAROL ovisno o vašim preferencijama i potrebama.

MAXIMA

O Maximi ste već mogli saznati u našim prijašnjim blogovima, gdje smo se dotakli fasadnih boja, dekorativnih tehnika i hidroizolacijskim proizvodima. Maximine unutarnje boje jednostavne su za korištenje, visoke su kvalitete i osiguravaju maksimalnu zaštitu i trajnost. Njihov najpoznatiji Maxipol, ekološkaje boja za unutarnje zidne površine. Odlikuje se izuzetnom bjelinom, visokom pokrivnošću, paropropusnošću i otpornošću na suho brisanje. Od unutarnjih boja, svakako je vrijedno istaknuti MAXIDIS, MAXIDIS F, ULTRADIS, MAXITON, MAXITOP te MAXILATEX.

CHROMOS

Chromos boje i lakovi sinonim je za kvalitetne i trajne boje. Chromosove najpoznatije marke su Luxal, Chromoden, Fasadex, Chromolux i Poliflor, koji su dobro poznati već cijelom nizu generacija. Njihov široki asortiman boja i lakova pronađite u prodajnim centrima Termodinamike u Splitu i Zagrebu.

Nakon što ste upoznali sve proizvođače boja, zaputite se u prodajne centre Termodinamike u Splitu i Zagrebu ili kontaktirajte naš odjel suhe gradnje.

Pratite nas i na društvenim mrežama  Instagram, Facebook i LinkedIn te se prijavite na naš tjedni newsletter kako biste preuzeli besplatnu brošuru o instalaciji i montaži krovnih panela i uvijek bili u toku sa svim trendovima, savjetima i proizvodima u našoj ponudi.