fbpx
Sjajna revolucija u svijetu fasada: Otkrijte čaroliju fasada sa šljokicama

Fasade nisu samo vanjski omotači koji štite naš dom od elemenata; one su i platno za izražavanje stila i estetike. A u svijetu modernog dizajna, gdje inovacije nikada ne miruju, fasade sa šljokicama su najnoviji trend koji donosi dozu glamura u arhitekturu.

 

SJAJ KOJI PRIVLAČI POGLEDE

Fasade sa šljokicama su kao zvijezde koje su se spustile da ukrase naše domove. Ovaj design trend koristi reflektirajuće čestice koje se ugrađuju u fasadni materijal, stvarajući efekt koji na suncu zrači spektakularnim sjajem. Kada se sunčeva svjetlost spusti na fasadu, ona se pretvara u živopisan mozaik koji titra i mijenja se s promjenom svjetlosti.

 

NE SAMO LJEPOTA, VEĆ I FUNKCIONALNOST

Ali nemojmo zaboraviti – fasade sa šljokicama nisu samo očaravajuće, one su i funkcionalne. Šljokice mogu biti dio visokokvalitetnog izolacijskog materijala koji štedi energiju, kao što su akrilne ili silikatne fasadne boje i premazi. One ne samo da štite zidove vašeg doma od vremenskih utjecaja, već pridonose i termičkoj efikasnosti.

 

JEDINSTVENI IDENTITET VAŠEG PROSTORA

Birajući fasadu sa šljokicama, birate upečatljivost koja će vaš prostor izdvojiti iz okoline. Bez obzira na to radi li se o komercijalnom objektu koji želi privući pažnju ili o domu koji odskače od uobičajenog, ova fasada je siguran način da se to postigne.

 

PRAKTIČNOST UPOTREBE

Fasade sa šljokicama su dizajnirane s praktičnošću na umu. One su otporne na prljavštinu, lako se čiste i održavaju, što znači da će vaša fasada zadržati svoj sjaj godinama koje dolaze.

SJAJNA BUDUĆNOST

Trend fasada sa šljokicama je u usponu, a mi možemo očekivati da će se razvijati i diversificirati. Od mikro šljokica koje daju suptilan sjaj do većih, izražajnijih čestica za dramatičan efekt – mogućnosti su beskrajne.

Zaključno, fasade sa šljokicama nisu samo prolazna moda; one su izraz modernog stila koji harmonično spaja estetiku s održivošću. Ako želite da vaša zgrada zasja novim sjajem, ovo bi mogla biti inspiracija koju tražite. Ne bojte se zabljesnuti – sa fasadom sa šljokicama, vaš prostor može postati svjetionik stila i inovativnosti

PREPORUKA STRUČNJAKA: WEBERDESIGN ŠLJOKICE ZA FASADU

Završni sloj može svjetlucati uz weber glitter MAX šljokice za fasadu. Šljokice dodaju prestiž i eleganciju klasičnim fasadnim površina. Uz pomoć svjetlosti učinak na takve površine može biti uistinu zavodljiv i veličanstven.

 

PRIPREMA I KORIŠTENJE

  • Preporučujemo prije početka rada napraviti manja ispitna područja kako bi provjerili sviđa li vam se materijal sa dodanim šljokicama
  • Priprema podloge i osnovni premaz koji treba izvesti isti su kao i za žbuku u koju aplicirate proizvod. Alat za nanošenje i način primjene je isti je kao i za žbuku u koju ćete aplicirati proizvod
  • 1 spremnik 120g dodati u 1 kantu Weber fasadne žbuke i temeljito izmiješati električnim mješačem za miješanje žbuke. Miješati prije aplikacije kako bi se šljokice relativno ravnomjerno rasporedile po materijalu i površini
  • * Napomena! Izmiješana žbuka sa aditivom mora se aplicirati unutar maksimalno 48 sati