fbpx
#wedeliverquality

Osobna zaštitna sredstva
Termoguard

Osobna zaštitna sredstva Termo guard

Sektor osobnih zaštitnih u suradnji s tvrtkom Termo guard sredstava posluje od 2013. godine i broji 30 zaposlenika.

Termodinamika u suradnji s tvrtkom Termo guard vam predstavlja sektor osobnih zaštitnih sredstava. Svi ćemo se složiti da je od iznimne važnosti voditi računa o sigurnosti zaposlenika dok obavljaju svoje poslovne aktivnosti. Sve odgovorne tvrtke ulažu maksimalni napor kako bi radna mjesta održale sigurnima,  a odgovorni poslodavci poduzimaju sve potrebne mjere kako bi spriječili ozljede na radu.  Zaštita na radu je neophodna za sigurnost i zadovoljstvo zaposlenika, a kvalitetna zaštitna oprema od neprocjenjive je važnosti u postizanju tog cilja.

Pomoći ćemo vam da uz našu ponudu osobnih zaštitnih sredstava stvorite sigurne radne uvjete i povećate radnu efikasnost. U našoj ponudi možete pronaći proizvode za zaštitu na radu: kompletan program radne odjeće, zaštitnu obuću, asortiman za zaštitu glave i dišnih puteva, kišni program, opremu za rad na visini.

Generalni smo zastupnik francuskog branda Lemaitre jednog od vodećih proizvođača radne obuće koji je prisutan na tržištu od 1974. godine.
Zastupnici smo brandova Semperit, Prevent Safety i Hansaschutz. Osim toga u našem asortimanu možete pronaći proizvode brandova: Červa, Portwest, Cotton, UTT i Malfini.
Smješteni smo na lokacijama: Gornji Mihaljevac – prodajni centar i skladište; Dumovača – prodajni centar, Stinice – Prodajni centar, Posušje – šivaonski program
Uz osobna zaštitna sredstva iz našeg prodajnog asortimana osigurat ćete zdravo i sigurno radno okruženje.

LOGO_PREVENT_SIVI
LOGO_HANSASHUTZ
PRETPLATI SE

Ostanite informirani o nadolazećim akcijama