fbpx
Termodinamika projekt – Srednja strukovna škola Samobor – hidroizolacija ravnog krova

Ravni krovovi često su izloženi negativnim djelovanjima, pa ih je potrebno pravilno i kvalitetno izolirati. Jedan od najčešćih materijala koji se koristi prilikom izolacije ravnog krova je TPO membrana. Najveće prednosti TPO membrana su jednostavnost i brzina ugradnje. Važno je naglasiti i da podnose velike temperaturne oscilacije, otporne su na atmosferske utjecaje i UV zračenje, odlikuje ih visoka paropropusnost i dugotrajnost, lagane su, a prilikom sanacije nisu potrebni opsežni zahvati u smislu uklanjanja postojećih slojeva.

Projekt izolacije ravnog krova srednje strukovne škole Samobor odličan je primjer na kojem možemo vidjeti postavu hidroizolacijske TPO folije BAUDER THERMOPLAN T15 te polimerbitumenske parne brane EVA 35.

Osnovna obilježja Bauder THERMOPLAN folije

Bauder THERMOPLAN je moderni hidroizolacijski sustav izvrsne kvalitete, napravljen od FPO-PP. Osim što je pouzdan hidroizolacijski materijal, jednostavno se ugrađuje te je stekao izvrsnu reputaciju tijekom niza godina primjene u praksi. Ova visokokvalitetna inovativna membrana za ravni krov proizvodi se korištenjem vrhunske tehnologije u Bauderovoj tvornici.

Na fotografijama možete vidjeti Bauder THERMOPLAN T15 na projektu izolacije ravnog krova srednje strukovne škole Samobor. Osim navedenog materijala, koristila se i polimerbitumenska parna brana EVA 35.

Ako ste u potrazi za hidroizolacijskim materijalom ili samo trebate stučni savjet, kontaktirajte naš odjel hidroizolacija koji vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

Pratite nas i na društvenim mrežama  Instagram, Facebook i LinkedIn te se prijavite na naš tjedni newsletter kako biste preuzeli besplatnu brošuru o instalaciji i montaži krovnih panela i uvijek bili u toku sa svim trendovima, savjetima i proizvodima u našoj ponudi.