fbpx
NOVI BREND U PONUDI: Redstone – odgovor na najzahtjevnije izolacijske izazove

Termodinamika je dobila novog člana velike ponude brendova materijala, ovoga puta s popisa ekskluzivnog zastupništva. Dobrodošli u svijet REDSTONE inovacija. 

S ponosom predstavljamo Redstone brend, čiji proizvodi preobražavaju vaš prostor u oazu udobnosti i energetske učinkovitosti. Njihovi napredni materijali – od inovativnih sustava unutarnje izolacije do visokokvalitetnih završnih premaza – dizajnirani su da zadovolje sve vaše potrebe za obnovom i izgradnjom. I ne samo da pružaju izvanrednu izolaciju i zaštitu od vremenskih nepogoda, već su i ekološki prihvatljivi te izrađeni od prirodnih sirovina. Uz Redstone, doživite spoj funkcionalnosti i ekološke osviještenosti.

Bilo da je riječ o sanaciji starih zgrada ili izgradnji novih, Redstone proizvodi su jednostavni za upotrebu, visoko učinkoviti i ekološki prihvatljivi. Doživite Redstone razliku – gdje moderna tehnologija susreće tradiciju i kvalitetu.

Kod postojećih zgrada, ako tehnički, financijski ili estetski razlozi ne idu u korist vanjske izolacije, Redstone nudi sigurna i održiva rješenja s razvijenim sustavima unutarnje izolacije. Linija proizvoda koji su kapilarno aktivni i reguliraju vlagu, ne zahtijevaju parnu branu i nisu zapaljivi. Štede troškove grijanja, poboljšavaju kvalitetu stanovanja i povećavaju vrijednost nekretnine.

Moderno stanovanje zahtijeva građevinsku supstancu koja troši malo energije i stvara zdravu klimu u prostoru. Doživite novu dimenziju zdravog stanovanja: Redboard od Redstonea osigurava svježu i osjetno ugodniju klimu u prostoru. S dvije varijante ‘pro’ i ‘basic’, nudi dvije kvalitete za savršenu unutarnju izolaciju s kalcijevim silikatom, dok mikropore reguliraju vlažnost zraka i povećavaju udobnost stanovanja. 

Redboard stvara energetsku osnovu za toplu i ugodnu klimu u prostoru, kako biste se ponovno osjećali ugodno u svom domu.

Pridružite se mnogim zadovoljnim klijentima koji su odabrali Redstone za transformaciju svojih domova i radnih prostora. Otkrijte kako njihovi proizvodi mogu poboljšati vaš životni i radni prostor, čineći ga udobnijim, zdravijim i energetski učinkovitijim. 

Bilo da ste profesionalac u građevinarstvu ili entuzijast za “uradi sam” projekte, redstone ima rješenje za vas. Dobrodošli u svijet inovacija i udobnosti koje pruža redstone.

Posjetite Termodinamika trgovine u Zagrebu ili Splitu i konzultirajte se s našim prodajnim savjetnicima i stručnjacima koji će vas uputiti u proizvode, njihovu namjenu i izvođenje.