Pridruži se našem timu!

Aktualne ponude za radna mjesta

Otvaramo novi veliki prodajni centar građevinskom materijala u Zagrebu. U potrazi smo za voditeljem centra (m/ž) koji će biti odgovoran za cjelokupni rad centra.

Samostalno vođenje gradilišta, kontrola

i ovjera građevinskih knjiga i mjesečnih situacija kooperanata

Prodajni centar građevinskom materijala u Splitu širi svoju ponudu. U potrazi smo za prodavačem (m/ž) koji će između ostalog posluživati kupce i voditi brigu o prodajnom prostoru.

Kandidat će raditi na skladištu ali i organizirati rad ostalih skladištara. Kandidat će biti odgovoran za rad skladišta te niz različitih zadataka kao što su zaprimanje i obrada dolazne robe i materijala te otprema iste.

Kandidat će raditi na širenju i održavanju naše mreže klijenta. Biti će podrška našem prodajnom centru u Splitu u svim tehničkim i komercijalnim aktivnostima u suradnji s voditeljem sektora.

Kandidat će raditi na skladištu sukladno dogovoru s voditelje skladišta. Kandidat će biti odgovoran za niz različitih zadataka kao što su zaprimanje i obrada dolazne robe i materijala te otprema iste.

Kandidat će raditi na skladištu sukladno dogovoru s voditelje skladišta. Kandidat će biti odgovoran za niz različitih zadataka kao što su zaprimanje i obrada dolazne robe i materijala te otprema iste.

Kandidat će raditi na širenju i održavanju naše mreže klijenta. Biti će podrška našem prodajnom centru u Zagrebu u svim tehničkim i komercijalnim aktivnostima u suradnji s voditeljem prodajnog centra Zagreb.

Jedan od naših važnih sektora jest prodaja osobnih zaštitnih sredstava gdje zastupamo jedne od najvećih brendova. U potrazi smo za prodajnim predstavnikom (m/ž) koji će širiti i održavati našu mrežu klijenata

LOGO_PREVENT_SIVI
LOGO_HANSASHUTZ

Kandidat će raditi u armiračkom pogonu sukladno dogovoru sa neposrednim rukovoditeljem. Postanite dio našeg tima jer vam nudimo sigurno radno mjesto, primanja sukladno rezultatima i pozitivno radno okruženje.

Termodinamika je tvrtka sa sjedištem u Splitu koja se bavi trgovinom građevinskog materijala u regiji. Na četiri prodajne lokacije (Dujmovača, Stinice, Mostine i Gornji Mihaljevec), u armiračnici i u uredima uprave zapošljavamo ukupno 72 djelatnika. Četiri komercijalna sektora unutar našeg poduzeća su hidroizolacije, građevinski materijal, metalurgija i osobna zaštitna sredstva. Od 2007. godine kada je tvrtka osnovana kontinuirano radimo na uspostavljanju i njegovanju partnerskih odnosa sa renominiranim svjetskim markama u industriji, a veliku važnost pridajemo velikim i malim poduzetnicima u našoj poslovnoj okolini.

Naši su zaposlenici stručnjaci u svojoj domeni rada, uvijek su spremni dijeliti svoje znanje, a posebno srčano primaju nove kolege. Pridruži se i ti našem timu koji se kontinuirano razvija, napreduje i radi u zdravoj poslovnoj okolini.

Ukoliko smatraš da ne ispunjavaš uvjete za aktualnu poziciju na kojoj želiš raditi, svakako nam možeš poslati svoj životopis i potaknuti nas da odaberemo baš tebe!

Učitaj svoj životopis