Pridruži se našem timu!

Aktualne ponude za radna mjesta

Stručnjak zaštite na radu i zaštite od požara

Organizacija, provedba i nadzor provedbe aktivnosti zaštite na radu i zaštite od požara sukladno zakonskim propisima i internim aktima poduzeća

Termodinamika je tvrtka sa sjedištem u Splitu koja se bavi trgovinom građevinskog materijala u regiji. Na četiri prodajne lokacije (Dujmovača, Stinice, Mostine i Gornji Mihaljevec), u armiračnici i u uredima uprave zapošljavamo ukupno 72 djelatnika. Četiri komercijalna sektora unutar našeg poduzeća su hidroizolacije, građevinski materijal, metalurgija i osobna zaštitna sredstva. Od 2007. godine kada je tvrtka osnovana kontinuirano radimo na uspostavljanju i njegovanju partnerskih odnosa sa renominiranim svjetskim markama u industriji, a veliku važnost pridajemo velikim i malim poduzetnicima u našoj poslovnoj okolini.

Naši su zaposlenici stručnjaci u svojoj domeni rada, uvijek su spremni dijeliti svoje znanje, a posebno srčano primaju nove kolege. Pridruži se i ti našem timu koji se kontinuirano razvija, napreduje i radi u zdravoj poslovnoj okolini.

Ukoliko smatraš da ne ispunjavaš uvjete za aktualnu poziciju na kojoj želiš raditi, svakako nam možeš poslati svoj životopis i potaknuti nas da odaberemo baš tebe!

Učitaj svoj životopis